Friday, March 14, 2014

11012014 Nik Hamizah & Jamail Haafiz

setelah lepas 2 bulan baru ada masa nak upload gambar kawen.
ape la aku nie..
bapak lambat...
dlm fb pun baru jer upload ari nie....
seme ckp lain bebenor muke pas make up...
mmg la lain...
xpenah2 make up mcm tu skali...
dah biasa lipstik ngan minyak wangi jer ari2..
bedak pun susah dah tempek kt muke...
huhuhu..
sungguh xmenjaga penampilan...
cume nak letak beberapa keping gmbr sahaja...
sekian...
doakan saya dan suami kekal bahagia hingga ke syurga...






  


Friday, January 17, 2014

imam & makmum

Alhamdulillah...
Selesai majlis aku dan suami di kedua2 belah pihak..
Sekali lagi menjadi imam aku...
Ingat lagi 1st time menjadi makmum die pada Ramadhan 2004.
Dia mengimamkan solat terawih kt asrama sek.teknik.kuantan..
Now will be my imam sehingga Allah izinkan...
Thank for being my IMAM...


Saturday, November 9, 2013

dengan izin Allah

Need preparation...
Coming soon...
In shaa Allah..

Sunday, October 27, 2013

My BFF wedding day

Hari bahagia kawan baikku sejak 2003..
Sangat bahagia melihat kawan baikku bahagia..
Tahniah nurul farhah mohd radzi dan mohd iqbal ismail..
1st meet at sekolah menengah teknik kuantan  1 sesi 2003/2004...
Love both of you..
Mendoakan korang bahagia dan perkahwinan korang di dalam rahmat Allah s.w.t.
Semog persahabatan kita berempat kekal selamanya..

Thanks to my fiance... kalau xkerana dia.. kemungkinan besar aku xpi smpai ke ayer tawar.. sorang2?? Takut gak kot.. hehehe..
Thanks paah.. invite kami as pengapit korang...

Saturday, August 3, 2013

AR CLOSING

Semalam sgt busy.. nk reply msj kwn pun xsempat...
AR closing semalam..
Sgt seronok bile manager aku bgtau y bos dah agreed tuk write off semua Key Account Customer mcm Giant, Aeon, Aeon Big, Mydin dan beberapa lagi...
Tp y kene wat jurnal dan write off nye dlm system tu.. aku ler....
Separuh hari gak semalam aku settlekan... bykan kot dispute customer. Semua dispute lama2 smpi tahun 2011 kiranya dah settle...
Xsabar nk tau result account management dis month..
Tp smlm br AR y closing.. AP & GL belum lg.. semoga mereka sempat siap sebelun cuti raya bermula.. as usual my manager said... 7hb every month.. account management nk kene hantar ke singapore.. 

Itu sahaja y nak share... 
:-D

P/s: Mood xsabar nak balik KG... cuti start hari rabu...
Balik kg nk bungkus ketupat.. hehehe... 
Nak balik.. nak balik.. nak balik...
Semoga xjem dah jalan time tu...
Ramai dah balik minggu nie kot...

Friday, July 19, 2013

Salam Ramadan

Kerja...
Lebih seronok kerja bile busy...
Daripada duduk goyang kaki..
In Sya Allah rezeki lebih diberkati...
Dari Yang ILLAHI...
Ameen...

Mcm pantun plak.... hehehe....
Kerja skang sgt la busy... banyak.. tp alhamdulillah.. 
Masih di bawah kawalan aku....
Ye ker??? 
Smpi bawak balik umah setiap ujung minggu tu....
Terkawal ker?? Hehe..
But aku lebih suka mcm tu...
Busy... no time to goyang kaki...
Gmbor terlebih.. hahaha



RAMADHAN...
Sudah masuk 10 ramadhan. ..
Even aku br bersahur tuk hari ke enam..
Salam ramadhan tuk semua...

Monday, June 17, 2013

Wedding wedding wedding

My BFF weddings..

Dulu tahun 2009, wedding theme is kuning...

2011 plak, tema silver grey....

2013 plak tema peach...

So, waiting for next theme...


♡♡♡♡♡♡

Tuesday, May 21, 2013

My Birthday Celebration.

birthday di sambut di opis...
bersama2 mereka..
bertambah gamat disebabkan orang2 besar seme xde...
thanks to you All...
Mek Jah pun Mek Jah la...

ni plak, kes pembeli kek ni dah salah umur... suke2 tulis umur aku dah 27...

nampak sangat aku ni cam dah tua...
ape2 pun... thanks for surprise celebration.... 
sayang korang.... hehehe

now I am 26 years old...

Friday, May 17, 2013

hari nie...

Astagfirullah....
hari ni rasanya banyak perkara y menguji perasaaan dan emosi aku...
sesungguhnya semua y berlaku Allah jadikan tidak lebih dan tidak kurang dari tahap kemampuan diri kita sendiri...
yang xboleh blah.... time nk wat U-turn...
maybe aku y silap bajet kot.... 
motor tu terpaksa slowkan.... kenyataan... slowkan motor, bukan brek terus....
then bile lalu sebelah aku... bukan maen marah.... even aku dah angkat tangan mintak maaf 3, 4 kali....
y mmg aku boleh faham gerak tangan die, cume, (xleh PK ker)
dari aku mintak maaf, aku rasa Astagfirullah..
itu sahaja....
sekian...
semoga aku menjadi lebih sabar....
In Sya Allah...

Friday, March 15, 2013

TerBeli ker???

my pren cakap....
setiap kali masuk kt P0PULAR book store,
tiap kali tu la aku pegang novel nie...
sejak novel nie baru keluar lagi....
ada la dah dekat setahun kot...
akhir nya last week 9 March 2013, keluar jugak duit dlm purse aku tuk beli novel yang berharga rm33.90 dah setelah tolak diskaun keahlian 10%, aku membayar haga rm30.xx
tp baru beberapa bab je bace...
ade kot 10 bab...
xde feel nk sambung....
betul la komen2 pasal novel nie...
sangat macam bukan SR y tulis novel nie...
huhuhu...
hope selepas nie...
boleh meneruskan bace novel nie..
adui...
kali kedua bace novel ada perasaan macam nie..
b4 nie novel nie y buat aku xabes bace...
smpi skang pun, baru bace smpi episod ape ntah...
novel nie pun dah hantar KG..
xtau la bile nk bace semula..
hope novel SR tu xdapat naseb serupa ngan novel nie la...
rugi jer beli...
huhuhuhu...

slmt malam...
alahai, esok kerja...
RAJINNYE.....
=p