Monday, March 12, 2012

perjalanan pulang ke puchong

bandar raub

see rainbow in the clouds

pemandu y berbahaya... lupe nk ambik gmbr mase die memotong lori sejenisnya...

toll gombak....

jem xde la teruk sangat.. okay okay jer..

perjalanan hujung minggu
sabtu kul 830-bertolak ke kampung parit bugis untuk menghadiri majlis perkahwinan cousin lelaki aku..
kul 1230 sampai di kampung perit bugis setelah sesat dalam setengah jam.... =p
kul 4- bergerak pulang ke jerantut, singgah di gemas, serting...
kul 1015-singgah di kuala krau tuk makan, sebab dah kelaparan bebenor...
kul 1130 baru sampai di rumahku syurgaku..
tido jam 2pagi..
bangun?? ehem2.. time2 cuti2 malaysia, lewat la cikit... =p
kul 930 mule membancuh adunan untuk buat muffin coklat chip.
siap jam 11
kul 12 dah bergerak ke raub untuk kenduri di rumah kakak ipar aku..
dlm 130 melalui rumah jamail haafiz.. =)
kul 2 baru sampai ke felda tersang 3 umah kakak ipar aku..
makan, kemas dan tertidur...
kul 6 petang bergerak pulang ke puchong...
sampai umah dlm kul 9mlm..
rasenye minggu nie lebih byk menghabeskan masa di dalam keta...
penat sungguh badan..
masuk kerja pun dengan penuh kemalasan...
huhuhuhu...
okay la..
kerja selagi boleh kerja...

5 comments:

Lady Aira said...
This comment has been removed by the author.
Lady Aira said...

Macam kenal je jejaka yang pegang bunga kat header tu..
macam pak cik saya je XD
tq sebab letak link blog saya kat bloglist awak..
kalau boleh link yang D STORY OF QAIRA tu bleh tukar kepada link ni:
http://izzah-pinkystory.blogspot.com
(blog D STORY OF QAIRA tu saya nak delete dah...)

sekian.. aunt to be XD

niK hAmiZaH said...

kenal eh?? kenal xpe r... =p

hmm... izzah nie sape?? adik?? anak buah pakcik awak nie ramai sangat... xtau y mana dah... =p nk mengharapkan die upload gmbr, xde la.. berkenalan ikut blog pun okau jugak kan... =)

aunt to be?? insyaAllah...

Lady Aira said...

izzah-- adik saya...
hehehe ramai kot..
blog pon okay juga..

niK hAmiZaH said...

=)