Thursday, May 20, 2010

besday girl






selamat hari lahir...
selamat hari lahir...

selamat hari lahir aku sendiri...

selamat hari lahir...


haha...20 may 2010, jam 530 pagi genap usiaku mencecah 23 tahun..
dan ape yang telah aku lakukan sepanjang umur ini?
dari umur 22 untuk masuk ke 23, ape y aku dah dapat???
dah dapat lesen L tuk kete..motor? terbengkalai..hehe
selain tu..aku dah abes belajar..cume belum dapat result akhir lagi....
itu pun dapat 8/6 nanti jer...
xsampai 3 minggu lagi, layak la aku apply SPA...
ape lagi ek?
aku pun xt'pk skang...

okay la...semoga hari-hari yang mendatang ini akan membawa kebahagian ke dalam hidup aku dan semua yang di sekeliling aku..
semoga kesihatan ayahku bertambah okay sebelum aku nk melangkah keluar dari rumah bulan 7 ini untuk mencari rezeki..kalu x, mesti aku xsedap ati cam skang..
semoga aku mendapat kerja yang baik dan dapat membantu ibubapaku
semoga jodohku dengan dia kekal hingga ke akhirat.. =)
semoga seluruh isi keluargaku bahagia dan aku sayang mereka..
amin...

2 comments:

elle.y.n said...

nik..semoga cepat merasa nasi minyak nik..hehehe

niK hAmiZaH said...

haha..lyn...pe2 pun nik amin kan dulu doa lyn tu...haha
lyn pun same...semoga nik cepat dapat rase nasi minyak lyn..ngee~ lgpun..lyn kan dah nk start keje...dah boleh kumpul duet... =p